KP Betong

Med personligt engagemang och lokal närvaro sätter vi byggföretagen i fokus och skapar helhetslösningar till projekt i alla storlekar, med leverans och montering av fukttåliga, brandsäkra, ljud och värmeisolerade väggar och bjälklag med lång livslängd.

Vi sätter kundrelationen i fokus!

KP Betong är en leverantörer av betong och betongprodukter till byggföretag. Fabriken ligger i Burlövs kommun mellan Malmö och Lund och startade sin tillverkning 2016. Betongstationen levererar med hög kapacitet, stora mängder fabriksbetong, med eller utan stålfiber, till vår egen produktion och till våra kunders byggprojekt. I vår egen produktion ingår, skalväggar, plattbärlag, isolerade väggar, massiva väggar, trappor, balkonger och flexiblock. Betongelement, fabriksbetong och armering är certifierade av Nordcert. Med personligt engagemang och lokal närvaro sätter vi byggföretagen i fokus och skapar helhetslösningar till projekt i alla storlekar, med leverans och montering av fukttåliga, brandsäkra, ljud och värmeisolerade väggar och bjälklag med lång livslängd.

Hållbarhet

Vår erfarna personal leder dig till den lösning där betongens egenskaper utnyttjas på det effektivaste sättet, oavsett om det handlar om enkla eller komplicerade projekt. Vi ombesörjer hela kedjan från ögonblicket vi får förfrågan, tills allt är levererat och monterat. Med egen betongpump (42 m) och betongbilar, kommer leveransen precis i det ögonblick vi kommit överens om. Med outtröttlig energi arbetar vi ständigt med att utveckla kvaliteten i produkter, processer, en säker arbetsmiljö och en mindre miljöpåverkan.

Låt oss hjälpa dig!

Vi arbetar med våra kunder för att erbjuda de möjligheter som gör att byggföretagen kan uppnå en hållbar fördel. Har du några frågor eller vill du veta mer om oss? Läs mer på www.kpbetong.se