Parkhuset

Ditt nya hem

Välplanerade och energieffektiva hyresrätter med hög kvalitet, belägna med utsikt över trivsam parkmiljö. Bostäderna blir en del av Kronetorpstaden, belägen mellan Åkarp och Burlöv och utgör Burlövs hjärta. Visionen för Kronetorp Park är att skapa en ny trygg, grön och skön stadsdel, en mötesplats full av liv och rörelse.

Bo mitt i smeten

Den nya stadsdelen knyter samman historiska och charmiga miljöer med det nya och moderna. Den nya stadens kvalitéer och möjligheter blir en tillgång för alla. Tack vare utmärkta kommunikationer har du nära till allt från Kronetorp Park. Endast fem minuter till antingen Malmö eller Lund och 25 minuter till Danmarks internationella flygplats Kastrup.

Hållbarhet

Kronetorpstaden kommer i princip att vara ett självförsörjande område när det gäller uppvärmning och varmvattenproduktion. Med solfångare på taken används solens strålar där energin lagras i stora ackumulatortankar. Vattentankarna kommer att värmas upp och kan sedan skjuta till värme när det behövs, nattetid och under årets mörkare månader. Genom golvvärme i bostäderna så slipper man radiatorer vilket i sin tur gör det möjligt att ha stora fönster.

VisningNästa visning
Vill du komma på visning? Kontakta oss!