Kronetorps Allé 17, 21, 23 A-C

Välkommen hem

Välplanerade och energieffektiva hyresrätter med hög kvalitet, belägna med utsikt över trivsam parkmiljö. Bostäderna blir en del av Kronetorpstaden, belägen mellan Åkarp och Burlöv och utgör Burlövs hjärta. Visionen för Kronetorp Park är att skapa en ny trygg, grön och skön stadsdel, en mötesplats full av liv och rörelse.

Det bästa av två världar

Mitt i det skånska kulturlandskapet byggs Kronetorp Park, ett nytt och helt unikt sätt att bo och leva. Ett rofyllt och exklusivt läge bland böljande åkrar, med den lilla ortens gemyt och trygghet men med städer som Malmö och Lund på bara fem minuters pendelavstånd. Ett modernt boende skapat på dina villkor, i en anrik miljö med rötter djupt förankrade i den skånska myllan. Kronetorp Park byggs i Kronetorps Herrgårds gamla jaktpark, som har anor så långt tillbaka som till slutet av 1700-talet.

Hållbarhet

Målet för Kronetorp Park är att skapa en stadsdel med parker och modern energiteknik som skapar hållbara och långsiktiga lösningar. Alla våra bostäder har integrerad hållbarhet - allt från energiproduktion till val av material vid bygget. Till fastigheten hör även en bilpool (Sunfleet) där hyresgästerna enbart betalar vid användning. Detta är ett miljövänligt och smidigt sätt att ha tillgång till bil.


Familjen i fokus

En vacker och trygg plats att bo och växa upp på. En plats där barndomsminnen för livet skapas. En plats för cykelturer bland bördiga åkrar, för trädklättring i de urgamla träden och utflykter till Alnarps-parken, Burlövsbadet och Biblioteket. En plats för lugna stunder med varm choklad och nybakat hemma i köket. Här är livet smidigare och enklare. Så att det blir mer tid över till sådant som verkligen betyder något.

VisningNästa visning
Vill du komma på visning? Kontakta oss!