Brf Allén 2

Ditt nya hem

Det som utmärker BRF Allén 2 är att det är gedigna byggnader, som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och har en modern prägel. Effektiva lägenheter där man får ut det mesta av sina kvadratmeter. En rumsligt intim miljö, som både tar vara på den omgivande miljön och känns trygg.

Toppläge

Kronetorp Park knyter samman historiska och charmiga miljöer med det nya och moderna. Den nya stadsdelens kvalitéer och möjligheter blir en tillgång för alla. Tack vare utmärkta kommunikationer har du nära till allt från Kronetorp Park. Endast fem minuter till antingen Malmö eller Lund och 25 minuter till Danmarks internationella flygplats Kastrup.
location_city

Livskvalitet

Lugnt och vackert beläget, men med en omedelbar närhet till både Lund och Malmö. Modern arkitektur och en genuin småstadskänsla. I Kronetorp Park får du helt enkelt mer för pengarna. Här byggs lägenheter med ett tydligt fokus på kvalitet och komfort, kombinerat med omsorgsfulla materialval och ett modernt och klassiskt elegant formspråk.

Det ska vara lätt att leva

I Kronetorp Park är stressmomenten i vardagen reducerade till ett minimum. Här är trafiken obefintlig och du slipper du köra varv på varv för att hitta parkering. Om du vill behöver du inte ens äga en bil utan kan istället utnyttja den gemensamma bilpoolen. Gym och annan service kommer att finnas på området och visionen om en enklare, lugnare och vackrare vardag genomsyrar allt.

Slutsålt

Kontakta oss för mer info om våra kommande projekt