Kronetorps Allé 31
Ditt nya hem Det som utmärker Kronetorps Allé 31 är att det är gedigna byggnader, som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och har en modern prägel. Effektiva lägenheter där man får ut det mesta av sina kvadratmeter. En rumsligt intim miljö, som både tar vara på den omgivande miljön och känns trygg.
Toppläge Kronetorp Park knyter samman historiska och charmiga miljöer med det nya och moderna. Den nya stadsdelens kvalitéer och möjligheter blir en tillgång för alla. Tack vare utmärkta kommunikationer har du nära till allt från Kronetorp Park. Endast fem minuter till antingen Malmö eller Lund och 25 minuter till Danmarks internationella flygplats Kastrup.
Familjen i fokus En vacker och trygg plats att bo och växa upp på. En plats där barndomsminnen för livet skapas. En plats för cykelturer bland bördiga åkrar, för trädklättring i de urgamla träden och utflykter till Alnarps-parken, Burlövsbadet och Biblioteket. Vi bygger boenden som lämnar plats för mer. Mer skratt. Mer lek. Mer glädje.
Förskolor och skolor År 2019 kommer bygget av den nya förskolan att påbörjas. Ett nytt och innovativt koncept som skiljer sig från den förskola vi känner till idag. Kids2Home kallas konceptet och är den nya generationens förskolor. Deras uppdrag? Att underlätta vardagen och därav skapa lyckligare småbarnsfamiljer.

Visning

Slutsålt! Är du intresserad av en bostadsrätt? Vänligen kontakta Våningen & Villan Reg. Fastighetsmäklare Emelie Henriksson Mobil 0708 23 09 56 | Malmö 040 98 11 77 emelie.henriksson@vaningen.se | www.vaningen.se