BRF Herrgårdshusen i Kronetorpstaden
Välkomna till gemytliga Kronetorp Park. Här planeras för 23 radhus med läcker arkitektur i charmig herrgårdsmiljö. Kronetorp Park ligger mellan Arlöv och Åkarp. Granne med förskola och endast ett par hundra meter från pågatågstation, Burlöv center och service. Här planeras för en stor utbyggnad under många år som bland annat kommer inkludera restaurang, idrottsanläggning och skola. Det som utmärker BRF Herrgårdshusen i Kronetorpstaden är att det är gedigna byggnader, som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och har en modern prägel. Effektiva hus där man får ut det mesta av sina kvadratmeter. En rumsligt intim miljö, som både tar vara på den omgivande miljön och känns trygg.
Toppläge Kronetorp Park knyter samman historiska och charmiga miljöer med det nya och moderna. Den nya stadsdelens kvalitéer och möjligheter blir en tillgång för alla. Tack vare utmärkta kommunikationer har du nära till allt från Kronetorp Park. Endast fem minuter till antingen Malmö eller Lund och 25 minuter till Danmarks internationella flygplats Kastrup.
Familjen i fokus En vacker och trygg plats att bo och växa upp på. En plats där barndomsminnen för livet skapas. En plats för cykelturer bland bördiga åkrar, för trädklättring i de urgamla träden och utflykter till Alnarps-parken, Burlövsbadet och Biblioteket. Vi bygger boenden som lämnar plats för mer. Mer skratt. Mer lek. Mer glädje.
Förskolor och skolor År 2019 kommer bygget av den nya förskolan att påbörjas. Ett nytt och innovativt koncept som skiljer sig från den förskola vi känner till idag. Kids2Home kallas konceptet och är den nya generationens förskolor. Deras uppdrag? Att underlätta vardagen och därav skapa lyckligare småbarnsfamiljer.

Intresserad?

Är du intresserad av ett radhus? Vänligen kontakta Fastighetsbyrån Reg. Fastighetsmäklare Daniel Lundin Mobil 0708 23 09 56 | Malmö 040 98 11 77 daniel.lundin@fastighetsbyran.se | www.fastighetsbyran.se