BLOGG

Herrgårdshusen – inflyttning hösten 2022!

Välkomna till gemytliga Kronetorp Park. Här planeras för 23 radhus med läcker arkitektur i charmig herrgårdsmiljö. Stor fokus på hållbarhet och miljö. Husen uppförs i stenmaterial, solceller på taket och förberett för elbilsladdare vid parkering.

Kronetorp Park ligger mellan Arlöv och Åkarp. Granne med förskola och endast ett par hundra meter från pågatågstation, Burlöv center och service. Området är väldigt spännande med sin fina miljö och gamla historia, likväl som här planeras för en större utbyggnad under många år. I den gamla herrgården planeras exempelvis för restaurang.

 

Är du intresserad? Boka en värdering med ansvarige fastighetsmäklare Daniel Lundin.

 Mobil 0708 23 09 56 | Malmö 040 98 11 77 daniel.lundin@fastighetsbyran.se |