BLOGG

Sommartider i Kronetorp Park

I det här blogginlägget har vi listat några tips som hjälper dig att maxa sommarglädjen i Kronetorp Park till fullo! När du bor i Kronetorp Park har du nära till både skog och strand och stad – du får det bästa av alla världar!

 

Strandhäng

Från Kronetorp Park är det endast 7 km till Lomma och 11 km till Ribban. Både Lomma och Ribban är kända för sin långa vita strand där man kan ta ett dopp i havet eller samlas kring en picknick med vännerna.

Skogspromenader 

Inom Kronetorp Parks område ligger den vackra historiska jaktparken – med sina vackra alléer och ovanliga träd är parken en sevärdhet i sig själv. Och endast 3 km bort ligger den fantastiska Alnarps-parken!

Solterass och pool

Vår sprillans nya Atriumgård har både en solterass och en pool där man kan njuta av dagen och få den ultimata semesterkänslan. Atrium Kronetorp utgörs av moderna och yteffektiva hyresrätter som blir till uthyrning i augusti 2020 – är du intresserad? Kontakta oss!

 

Lokala aktiviteter 

Burlövs Kommun anordnar ofta olika arrangemang och lokala aktiviteter. Du kan hålla dig uppdaterad via deras hemsida och tidningen Burlövs Nyheter.

 

Balkonghäng

Vi har byggt inglasade balkonger så att man ska kunna ha glädje av sin balkong året runt. Men nu är det äntligen dags att öppna upp glasdörrarna och få in liten