BLOGG

Atrium Kronetorp blir till hyresrätter!


Vi har spännande nyheter – till sommaren kommer uthyrningen av Atrium Kronetorp att starta!

Det som utmärker Atrium är att det är gedigna byggnader, som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och har en modern prägel. Effektiva lägenheter där man får ut det mesta av sina kvadratmeter. En rumsligt intim miljö, som både tar vara på den omgivande miljön och känns trygg.

Atrium startade initialt som ett bostadsrätts-projekt men allt efter att marknaden och efterfrågan ändrats så har vi också anpassat oss.

“På grund av den stora efterfrågan av nyproducerade och yteffektiva hyresrätter, har vi beslutat att ändra Atrium Kronetorp från bostadsrätter till hyresrätter” säger Frode S. Hagen, Kronetorp Parks styrelseordförande.

Sedan 2015 har Kronetorp Park byggt 253 hyreslägenheter, 60 bostadsrätter och en förskola åt 125 barn från våra bostäder. Nästa år kommer fler bostadsrätter att bli till salu då vi startar Detaljplan 2 så håll utkik alla ni som är intresserade av att köpa lägenhet.

Läs mer om Atrium Kronetorp här.