BLOGG

Träffa Helin- uthyrningsansvarig på Kronetorp Park

Ni som bor på Kronetorp Park har säkert redan träffat Helin Darwich som är uthyrningsansvarig här. Förutom hennes avsmittande leende så är Helin alltid redo att svara på frågor och lösa eventuella problem. Vi ställde några snabba frågor till henne så ni kan få lära känna henne lite bättre.

Q Vad jobbar du med på Kronetorp Park?

Jag är uthyrningsansvarig för alla lägenheter vi har på Kronetorp Park AB både i Malmö och i Vellinge. Jag sköter allt från att ta kontakt med potentiella hyresgäster, bokar in kontraktsskrivningar samt förmedlar all information. Jag håller även i visningar och kör för och efter besiktningar. Jag är hyresgästernas to-go person vad gäller det mesta.

Q Vad tycker du är det bästa med att vara en del av Kronetorp Park teamet?

Det är kul att få vara en del av den fina stadsdelen som utvecklas här. Det byggs snygga bostäder och området förändras och förbättras för varje dag som går.

Q Varför tycker du att det är en bra ide att flytta hit?

Det passar bra att bo här oavsett om man är en barnfamilj eller ett par som vill starta ett liv tillsammans. Det är nya och snygga bostäder som byggs med integrerad hållbarhet och smarta planlösningar. Dessutom är det smart att flytta hit ur ett strategiskt perspektiv – särskilt ifall en familjemedlem jobbar eller pluggar i Lund och den andra i Malmö. Det är ju super nära till båda städerna.