BLOGG

Säljstart för BRF Atrium – Kronetorp den 28/6!

Vi är så exalterade över att säljstarten av BRF Atrium – Kronetorp börjar närma sig! Vi har gått in helhjärtat med att skapa det ultimata boendet. Det som utmärker bostäderna i Brf Atrium är att det är gedigna byggnader, som både anknyter till Kronetorps gamla gårdsmiljö och har en modern prägel.

Vackra Herrgårdsparken och bokskogen ramar in landskapet och med effektiva lägenheter får du ut det mesta av dina kvadratmeter. En rumsligt intim miljö, som både tar vara på den omgivande miljön och känns trygg. Tänk dig en egen omsluten atriumgård med eget poolside och soldäck där ytsmarta våningar för tankarna till Sydeuropa, men i skepnad av en nordisk resort och kvalitéer ur ett skandinaviskt boendespektrum. Breda entrébalkonger transformeras till egna utelounger och en balanserad bistrostil genomsyrar kvarterets olika typer av lägenheter. Som på semester – fast hemma!