BLOGG

Q&A med Emelie Henriksson från Våningen&Villan

Det blir Emelie Henriksson från Våningen&Villan som kommer att ha hand om visningar och hjälpa till i försäljningen av Brf Atrium Kronetrop. Vi tog pulsen på Emelie och frågade henne vad hon tyckte om lägenheterna.

Q Vad tycker du utmärker lägenheterna i Atrium Kronetrop?

Det är välplanerade bostäder som ger det lilla extra och samtidigt är väldigt prisvärda. Utöver de gemensamma fördelarna som kan njutas i föreningen så får du trivsam bostad med ljusinsläpp från minst två håll och kan njuta utemiljön från häftiga terrasser, balkonger eller uteplatser.

Q Nämn 4 anledningar till varför man ska köpa lägenhet i Atrium Kronetrop?

Förutom att du får en riktigt bra bostad så bor du också i gedigna byggnader. Det är ett strategiskt bra läge med bra kommunikationer för såväl den som arbetar/studerar söder- eller norrut. Du bor i en väldigt vacker, gårdsmiljö där den äldre bebyggelsen möter de nya, eleganta bostäderna i symbios. Sen är så klart den omslutna atriumgården med pool och soldäck något som verkligen ger guldkant – som semesterkänsla fast i hemmiljö.

Q Rent lägemässigt – vad är det proffsiga med att bo strax utanför Malmö?

Kronetorp Park håller på att utvecklas till en helt ny stadsdel, med goda kommunikationer som är på väg att bli ännu bättre. Trots att du bor med såväl Lund som Malmö på minuters avstånd så får du en lugn och trygg känsla. Verkligen som att komma hem! Den otroligt vackra miljön gör läget ännu bättre.

Q Vad är din personliga favvo grej med Atrium Kronetrop?

Själva atriumgården kommer att vara något som verkligen sticker ut.