BLOGG

Mer tid för varandra och mer pengar över

Att vakna till fågelsång och doften av nyskördade åkrar. Att promenera till bageriet på hörnet för att köpa färskt bröd. Att njuta av sin frukost med den vackra skånska landsbygden utanför köksfönstret.

När du bor i Kronetorp Park får du både mer tid och mer pengar över. Tid och pengar att lägga på sådant som är viktigt för dig. Priserna är betydligt förmånligare än i stadskärnorna och ändå har du nära till allt. I Kronetorp Park blir det berömda livspusslet både enklare och roligare att lägga. Dagis ligger alldeles runt knuten, mataffär och shopping finns på bekvämt gångavstånd och saknar du storstadspulsen – då ligger både Malmö och Lund bara några minuter bort med tåget.

För barnen blir vardagen i Kronetorp lugn och trygg. Med dagiskompisarna i grannhusen slipper man skjutsa kors och tvärs och i närliggande Burlöv finns skola, bibliotek och en rad roliga fritidsaktiviteter. De små lantliga vägarna i omnejden lämpar sig perfekt för äventyr på cykel och det finns mängder av härliga utflyktsmål i trakten. Promenera en solig söndag i anrika Alnarps-parken eller packa handdukarna och bege er till Burlövsbadet för plask och lek och simträning, eller varför inte ta tåget över bron för en heldag i metropolen Köpenhamn, innan ni återvänder till den lantliga idyllen.

I Kronetorp Park är stressmomenten i vardagen reducerade till ett minimum. Här är trafiken obefintlig och du slipper du köra varv på varv för att hitta parkering. Om du vill behöver du inte ens äga en bil utan kan istället utnyttja den gemensamma bilpoolen. Gym och annan service kommer att finnas på området och visionen om en enklare, lugnare och vackrare vardag genomsyrar allt.