BLOGG

En trygg plats att växa upp på

Trygghet, frihet och närhet till kompisar och förskola. När vi bygger Kronetorp Park står barnfamiljernas behov i fokus.

Bland böljande fält men bara minuter ifrån storstadspulsen bygger vi Kronetorp Park – en oas med gott om plats för spring i benen och lekfull äventyrslust. Här bor du och din familj vackert, lugnt och tryggt med närhet till allt ni behöver. Den nya stadsdelen Kronetorp Park får en egen förskola och med alla dagiskompisar i grannhusen blir känslan en modern version av Astrid Lindgrens Bullerbyn.

En vacker och trygg plats att bo och växa upp på. En plats där barndomsminnen för livet skapas. En plats för cykelturer bland bördiga åkrar, för trädklättring i de urgamla träden och utflykter till Alnarps-parken, Burlövsbadet och Biblioteket. En plats för lugna stunder med varm choklad och nybakat hemma i köket. Här är livet smidigare och enklare. Så att det blir mer tid över till sådant som verkligen betyder något.

I Kronetorp Park möts det bästa av två världar – den lilla ortens och landsbygdens trygghet och gemyt i kombination med stadslivets stora utbud och möjligheter bara en kort tågtur bort. Och varför inte ta en dagstur över bron en solig lördag och spendera dagen på Tivoli i Köpenhamn? Köper du en bostad i Kronetorp Park kommer du att ha både mer tid att att åka karuseller och mer pengar över att spendera på sockervadd och pölse. Vi bygger boenden som lämnar plats för mer. Mer skratt. Mer lek. Mer glädje.