BLOGG

Bo bra, bo smart, bo här!

Vare sig du pluggar eller arbetar så är en bostad i Kronetorp Park vägen till en smartare, smidigare och mer ekonomisk vardag. Härifrån tar du dig till såväl Malmö och Lund som till Köpenhamn på bara några minuter med Pågatåget, medan bostadspriserna ligger betydligt lägre än i stadskärnorna. I Kronetorp Park kan du njuta av lugnet och stillheten som den lantliga miljön erbjuder, men ändå alltid ha de stora städernas puls, utbud och nattliv inom bekvämt räckhåll.

Lunds Universitet, Malmö Högskola, Helsingborgs Campus och Lantbruksuniversitetet i Alnarp – när du bor i Kronetorp Park har du bekvämt pendlingsavstånd till en rad anrika och välrenommerade lärosäten. Här räcker studielånet längre och den vackra miljön skapar en oslagbar studiero. Hyr en studentlägenhet eller investera i din första alldeles egna bostad – vi samarbetar med Bättre Bolån och kan erbjuda unika och fördelaktiga finansieringsalternativ även för dig som inte har en stor kontantinsats. Att äga ditt boende från början kan bli ditt livs bästa affär och vi guidar dig gärna genom hela processen.

Läs mer här: En unik chans att äga ditt första boende

Kronetorp är den perfekta mixen av kultur och natur. Shopping, gym och tågförbindelser finns bara några minuter bort och tar du tåget till Kastrup kan du sedan ta flyget vart som helst i världen efter bara en knapp halvtimmes tågtur över bron. I Kronetorp Park är det det nära till allt men ändå lugnt, tryggt och avskilt. En avkopplande miljö, där du samtidigt erbjuds blixtsnabb uppkoppling. Modern arkitektur i en charmig gammal jaktpark. En plats att trivas, utvecklas, växa och må bra på.