BLOGG

Mer tid att njuta av småbarnsåren

Livet som förälder är hektiskt och det är lätt att småbarnsåren svischar förbi i en rasande fart. Det ska hämtas och lämnas, handlas och städas, tvättat och lagas mat. När vardagen rullar på för snabbt är risken stor att vi glömmer att stanna upp. Att glädjen över att få dela de här värdefulla åren med små, växande och helt unika personligheter grumlas av stress och prestationskrav. Vi vill skapa mer tid för glädjen. Glädjen över att få vara med när ettåringen tar sina första steg. Hittar sin första snigel. Kramar sin första snöboll. När du bor i Kronetorp Park blir det mer tid över för alla de där små ögonblicken. Mer tid över för att leva, helt enkelt.

Här minimeras tiden som går åt till transporter av olika slag. Här är allting nära. Nära till jobbet, nära till dagis, nära till skolan och nära till mataffären. Kronetorp Park kommer att få en alldeles egen förskola, vilket skapar en trygg känsla för barnen samtidigt som det gör livet smidigare för föräldrarna. Alla dagiskompisar bor nära varandra och de lantliga omgivningarna gör Kronetorp till en alldeles egen, skyddad och trygg liten värld. Miljön i den gamla parken inbjuder till lek och härliga upptåg utomhus och alldeles i närheten ligger populära Burlövsbadet med simskola och bassänger för både små och stora barn.

I närorten Burlöv finns bibliotek, grundskola och gymnasium och här ligger också den spännande och mångfacetterade Kulturskolan, där barn i alla åldrar kan prova på roliga och utvecklande fritidsaktiviteter som dans, teater, musik och skapande verkstad. I Burlöv finns även Öppen förskola, Barnavårdscentral och Vårdcentral.

Butiker och service ligger inom bekvämt räckhåll och vill man inte så behöver man egentligen inte ta sig till de större, närliggande städerna. Men vill man – ja, då ligger både Malmö och Lund på bara några minuters avstånd med de snabba och smidiga Pågatågen. Kronetorp Park är utformat som en oas för familjer i alla storlekar. Livet här ska vara enkelt, okomplicerat och vackert. Så att du och de dina får mer tid över att njuta av det som verkligen är viktigt.