BLOGG

Kronetorp – En unik chans att äga ditt första boende

Studentlya på korridor, andra hands-kontrakt i city eller… en egen bostadsrätt? Det behöver inte vara så svårt som det verkar och det kan bli ditt livs bästa affär.

För den som aldrig tidigare köpt eller sålt en lägenhet kan bostadsmarknaden kännas lite som en djungel. Vi vill skapa goda förutsättningar för att förstagångsköpare ska trivas hos oss, därför samarbetar Kronetorp Park med Bättre Bolån för att kunna erbjuda marknadens mest fördelaktiga och flexibla finansieringslösningar. Som kund hos Bättre Bolån får du redan från början en egen personlig rådgivare som hjälper och guidar dig hela vägen från bokningsavtal till tillträde och du får även rådgivning den dag du väljer att sälja din lägenhet.

Att investera i ett eget boende tidigt i livet är ofta ett effektivt sätt att bygga upp en stabil ekonomisk grundtrygghet. När du köper en lägenhet i Kronetorp Park är lägenhetspriserna fasta, vilket innebär att du slipper oroa dig för eventuell budgivning och överpriser. Det finns ett stort utbud av storlekar och planlösningar som du i lugn och ro kan välja mellan, för att hitta det alternativ som passar dig och din situation bäst. Här kan du leva nära naturen men med städernas puls bara 5 minuters tågresa bort och med en rad framstående universitet och högskolor inom bekvämt pendlingsavstånd.

Det är lätt att tro att man måste ha sparat ihop stora summor innan man ens kan överväga att köpa en egen lägenhet. Men faktum är att det kan räcka att du har 5% av köpeskillingen för att du ska kunna bli stolt ägare till ditt eget hem. Bättre Bolån erbjuder bottenlån på upp till 85%, men kan därutöver även hjälpa till med privatlån på ytterligare 10% vid behov, vilket alltså möjliggör en belåning på upp till 95%. Dessutom erbjuds amorteringsfria bottenlån upp till 70% belåning och ett helt räntefritt handpenningslån i upp till 6 månader.planlösningar som du i lugnoch ro kan välja mellan, för att hitta det alternativ som passar dig och din situation bäst. Här kan du leva nära naturen men med städernas puls bara 5 minuters tågresa bort och med en rad framstående universitet och högskolor inom bekvämt pendlingsavstånd.

I Kronetorp Park finns allting nära: gym, shopping, matbutiker och service. Här har du naturen inpå knuten och nattklubbarna i Köpenhamn bara en halvtimme bort med tåget. Din nya, härliga och alldeles egna bostadsrätt väntar på dig… Vad väntar du på?

”Investera i din framtid – investera i ditt eget boende”