BLOGG

Möt Mats Widerdal – Projektchef för Kronetorp Park projektet

Kronetorp Park teamet har fått tillökning! Träffa vår nyaste medarbetare Mats Widerdal som kommer att ansvara för byggproduktionen i Kronetorp Park Projektet som drar igång om ett par månader.

Du är Kronetorp Parks nyaste medarbetare, hur känns det att vara med på den här resan?

Det kommer att bli mycket stimulerande och spännande att få planera de den nya stadsdelen Kronetorp Park.

Du kommer bland annat att jobba med utvecklingen av Kronetorp Park i Burlöv, varför är det spännande?

Jag tycker det finns så många goda kvaliteter i området, såsom parken, gårdsmiljön och det utmärkta geografiska läget, vilket medger att vi kan skapa en unik boende- och arbetsmiljö för våra kunder.

Kronetorp Park satsar mycket på hållbarhet och miljöbygge, vad tänker du kring det?

Det har läge legat stort fokus på de ekologiska och de ekonomiska aspekterna i hållbarhetsdebatten, och de är självfallet viktiga hos oss på Kronetorp Park, men ofta glöms den sociala hållbarheten bort, och det kan vara för att frågorna är svårdefinierade och ofta består av ”mjuka” delar. Men här tänker jag att vi skall skapa mötesplatser, att stärka tryggheten i området och förenkla människornas rörelse i området för då ökar vi chanserna att även skapa ett socialt hållbart Kronetorp Park – och detta överensstämmer väl med vår vision –”Det goda livet nära allt”.

Vem är du i teamet?

Jag gillar att motionera och tar gärna cykeln till jobbet som ger mig en god vardagsmotion, det är prefekt motionsavstånd från Kronetorp Park till både Malmö, Lund och Lomma.

Möt Mats Widerdal – Projektchef för Kronetorp Park projektet (FOT.)