BLOGG

Visning av Panorama Vellinge 24de och 25e november

Panorama Vellinge kommer att ha visning i en visningslägenhet måndagen den 24/11 kl:17:00 samt tisdagen den 25/11 kl:12:00. Lägenheten är en trea på sjätte våningen (lgh 62) med en vacker utsikt över havet. Välkommen med er anmälan till cecilia.lyddby@kronetorppark.se eller ring 0731-422681

PANORAMA VELLINGE är ett nybyggt och fräscht 9-våningshus med en fantastisk utsikt. Huset ligger mitt i Vellinge centrum vid busstationen. Det finns bra utbud av servicefunktioner såsom mataffärer, bank, post, caféer och restauranger. Totalt finns 34 hyreslägenheter 2-4 rum, från 44 kvm upp till 105 kvm i centrum av Vellinge. Alla lägenheterna har inglasade balkonger. Köken är välutrustade med diskmaskin mikro-, ugn, induktionshäll, kyl/frys och några med ismaskin.

Stort badrum med egen tvättmaskin/kondenstumlare. Snabb kommunikation med fiber för internet, TV och radio och ni väljer själva vilken internetleverantör ni vill ha.

Kronetorp Park har mycket hög miljöprofil. Till fastigheten hör en bilpool där hyresgästerna enbart betalar vid användning. Detta är ett miljövänligt och smidigt sätt att ha tillgång till bil. För de som har egen bil finns det bilparkering att hyra.

För social samvaro finns en stor, gemensam terrass på 7:e våningen med havsutsikt vid klart väder. Det finns källarförråd, barnvagnsförråd och cykelförråd och på gården finns en lekplats för barnen. Vid fler frågor vänligen kontakta Kronetorp Park.