Media

Ny stadsdel med lite av allt det goda

European Media Partner Sverige AB /

Dynamiken mellan gammalt och nytt är något även Kronetorp Park i Burlöv har tagit till vara på i ett nytt stadsutvecklingsprojekt. I åtta år har utvecklingen varit i gång och grundar sig i det stora behovet av fler bostäder. I exempelvis Malmö är väntetiden på en hyreslägenhet över tre år. Här skulle Kronetorp Park kunna bli ett bra alternativ. Den nya heterogena stadsdelen kommer att erbjuda lite av allt det goda. Det kommer att vara en plats där historia, kultur och modernitet kombineras, där natur, stadsmiljö och människor möts och där hållbarhet och innovation underlättar vardagen. – För oss är det viktigt att kunna skapa en stadsdel med personlighet och karaktär, för ett gott liv med närhet till allt, säger Ulf Lyddby VD för Kronetorp Park.

http://europeanmediapartner.com/pdfs/vartnyaoresund1/index.html